Sponsoracties

In het najaar worden op verschillende locaties tulpenbollen verkocht. Veel zakjes gaan naar Duitsland waar Katrin Rosemeier actief is voor OGN. Transportbedrijf Bloemendaal uit Andijk heeft al verschillende malen kosteloos voor het vervoer gezorgd. Mts. Van ’t Sant doneert de bloembollen. We zijn blij dat er iedere keer weer adressen zijn waar wij de bloembollen te koop kunnen aanbieden.

De laatste jaren was OGN met Nepalese waar vertegenwoordigd op de kerstmarkt van Rutten en Creil. Verschillende producten werden hier aangeboden, maar kunnen ook gekocht worden aan de Noordermeerweg 59 te Rutten. Te denken valt aan Nepalese vesten, wantschoenen, sjaals, mutsen, aardewerk, tassen, portemonnees e.a. Ook kan er eventueel een bestelling worden gedaan.

December 2015 heeft Wageningen UR Glastuinbouw oliebollen gebakken en de opbrengst in zijn geheel geschonken aan onze stichting. Ontzettend bedankt aan Piet Koornneef en zijn collega’s voor een geweldig gulle gift!

Oliebollen bakken voor het goede doel!

Oliebollen bakken voor het goede doel!

Met dank aan Buskaartje uit Rutten (lay-out) en Flyer Print uit Joure zijn de informatiefolders van professionele kwaliteit. OGN waardeert hun bijdrage dat zij dit kosteloos verzorgen!

cropped-Doneer.png